پنج‌شنبه, 24 آبان 1397
عنوان : 17 مرداد ، روز خبرنگار مبارك باد.
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۶

17 مرداد ، روز خبرنگار مبارک باد.

خبرنگاران طلایه داران جبهه آگاهی و چشم بینا و زبان گویای مردم هستند.

مقام معظم رهبری درباره اهمیت خبررسانی در بیاناتی فرمودند: هر حادثه وقتى در چاردیوارىِ سکوت و بی‌اعتنایى و غفلت قرار بگیرد، خواهد مرد و فراموش خواهد شد. پایدار شدن حوادث بستگى دارد به اینکه مبلّغان و خبررسانانى امین، صادق و باانگیزه داشته باشند.

هفدهم مردادماه به مناسبت سالروز شهادت  شهید محمود صارمی به زیبایی و به پاس زحمات وخدمات ارزنده  خبرنگاران محترم ، «روز خبرنگار » نامگذاری شده است؛ این روز فرصتی است که از زحمات بی دریغ اصحاب قلم قدردانی شود ، لذا این روز شکوهمند که روز پاسداشت قلم است را به نوبه خودمان به همه خبرنگاران ، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم در عرصه اطلاع رسانی شهرستان  تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

امید است با استعانت و توکل به خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی بخشی و شفاف سازی  و ارتقاء سطح فرهنگی جامعه موفق و موید باشید.

روابط عمومی شهرداری وشورای اسلامی شهر تنکابن