سه‌شنبه, 30 مرداد 1397
عنوان : پیام تبریك شهردار تنكابن به مناسبت روز خبرنگار
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

مهندس محمد زرودی شهردار تنکابن به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار، پیام تبریکی صادر و از این قشر تلاشگر تقدیر کرد. متن پیام به شرح ذیل است:

«ن والقلم و ما یسطرون»

سوگند به قلم و آنچه می‌نویسد.

در دعا می‌خوانيم: «افضل زاد الرّاحل اليك عزم ارادة»؛ برترين توشه‌ى رهروان اين راه، عزم و اراده است. اگر اين اراده و عزم وجود داشته باشد، نيروها در وجود انسان به كار می‌افتند؛ استعدادها شكوفا می‌شوند و فكر و جسم - هر دو - كار می‌كنند. ... كار كسانى كه در عالم خبر و گزارش و كارهاى ذهنى و فكرى در ارتباط با مردم هستند، از اين جهت بسيار اهميت پيدا می‌كند.(رهبر معظم انقلاب)

سلام و درود خدا بر تمامی وقایع‌ نگارانی که حرمت قلم و آگاهی را پاس می‌دارند.

۱۷مرداد سالروز شهادت خبرنگار شجاع و ارزشمند کشورمان شهید محمود صارمی که به درستی به عنوان روز خبرنگار نام‌گذاری گردیده، فرصت مغتنمی است که جایگاه سخاوت و حرمت قلم این قشر پرتلاش و بی ادعا را ارج بنهیم.

روز خبرنگار ، یاد روز باشکوه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را به حضور اصحاب رسانه ، خبرنگاران عزیز و فعالین خبر حوزه‌ی مجازی شهرستان تبریک عرض نموده و خداقوت عرض می کنم خدمت این قشر خستگی ناپذیر جامعه که همواره در همه مناسبت ها ، در شادی ها، در غم ها ، بیان مشکلات و توانمندهای شهرستان در کنار مردم و مسئولین بوده و در این عرصه سنگ تمام گذاشته اند.

از جهاندار جهان آفرین تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق، آزادی و حق گویی در عرصه آگاهی آرزومندم.

محمد زرودی

شهردار تنکابن