يکشنبه, 29 مهر 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۴

گفتگوی شهردار تنکابن با «تنکابن 24» پیرامون سیل اخیر

مهندس زرودی شهردار تنکابن در گفتگو با «تنکابن  24» عنوان کرد: نیروهای خدمات رسان از روز جمعه در وضعیت آماده باش هستند. زرودی شهردار تنکابن با اشاره به پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی در خصوص‌ بارندگی اظهار کرد: شهرداری تنکابن ‌ از ماه‌ها قبل بخش اعظم کانال‌ها و مسیرها را لایروبی‌ کرده است‌ .

زرودی شهردار عنوان کرد ؛ متاسفانه بخشی از انهار و کانال های آبرو و اگوی شهری در سطح مناطق مختلف شهر به علت عدم توجه به حریم قانونی اگوی شهری در سنوات گذشته تحت تصرف مالکین و اشخاص در آمده که به علت عدم دسترسی پرسنل شهرداری جهت لایروبی موجبات بروز مشکل و آبگرفتی منازل دیگر شهروندان می شود که بعد از شناسایی کامل این موارد در حال رایزنی و اقدامات قانونی در این بخش هستیم. او همچنین از اقدامات انجام شده واحد عمران شهرداری در خصوص شناسایی و رفع نقاط بحرانی آبگرفتی شهر تنکابن در این مدت حضور خود خبر داد :

-         - اصلاح ورودی کوچه ها و مسیر های تجمع آب در شهرک کریم اباد به طول تقریبی200 متر

-        -  احداث کانیوو و کانال آبرو در کوچه ی مرشدی به طول تقریبی 250متر

-         -  احداث کانیوو و کانال آبرو در شهرک تندگویان به طول تقریبی 130متر

-         - احداث کانیوو و کانال آبرو در شهرک توسکا کریم آباد به طول تقریبی 280 متر

-         - احداث کانال آبرو حد فاصل شیلات الی ورودی کمربندی به طول 800متر

-         - احداث کانیوو و کانال آبرو به طول 400 متر در خیابان انتقال خون و کوچه های منشعب به خیابان

-         - احداث کانیوو و کانال آبرو به طول 400 متر در خیابان هشتم شهریور و کوچه های منشعب به خیابان

-         - احداث کانیوو در کوچه های ونوس و کناره های خیابان فردوسی شرقی و غیره

مهندس زرودی عنوان کرد ؛ بخش مهم دیگری از عامل آبگرفتگی معابر ؛ ناشی از ریختن زباله و ضایعات میوه وتره بار توسط برخی از اصناف و شهروندان در جوی‌ها و کانال‌های هدایت آبهای سطحی می باشد که باعث گرفتگی و بطبع بالا آمدن آب و موجب خسارت های اقتصادی به برخی کسبه ی شهر می شود.

شهردار تنکابن در ادامه افزود: داشتن شهری تمیز و سالم از آرزوهای هر شهروند و شهرداری است و این مهم  هرگز تحقق نخواهد یافت مگر با داشتن فرهنگ عمومی پایدار و حس مسئولیت پذیری شهروندان و کسبه در قبال شهر و حقوق شهروندی که امیدواریم همگان خود را در برابر حتی یک زباله کوچک مسئول بداند و از ریختن آن در معابر و جوی ها و کانال های آبرو خوداری کنند .

مهندس زرودی در پایان خاطر نشان کرد ؛ نیروهای خدمات شهری در هنگام بارندگی در سطح شهر فعال هستند در صورت بروز آبگرفتگی به این عزیزان اطلاع و یا به سامانه 137شهرداری اطلاع دهید، همچنین در روز جمعه در صورت آبگرفتگی نیز می توانند با تماس به نگهبانی شهرداری 23- 01154222021 نیز نقاط آبگرفتگی سطح شهر را گزارش دهند. همچنین با توجه به امکان آب‌گرفتگی خانه‌ها نیز نیروهای آتش‌نشانی شهرداری آمادگی لازم برای ارائه خدمت درصورت نیاز به شهروندان باتوجه به بارش شدید باران را دارند.