پنج‌شنبه, 24 آبان 1397
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۸/۱۲

اتمام عملیات کوله شرقی پل چهارم چشمه کیله و آغاز فعالیت کوله غربی پل

از اقدامات مهم مدیریت شهری تنکابن ، آغاز عملیات احداث پل چهارم چشمه کیله بعد از یک دهه توقف بوده است.  ارتباط دو سویه شهروندان و مسئولین به عنوان وکیل و موکل، باعث شکل گیری مطالبه معقولانه عمومی می شود و مسئولان الزاماً باید به این مطالبه عمومی پاسخ دهند. یکی از شاخص های حقوق شهروندی، آگاهی دادن به عامه مردم از حقوق خود است و در صورت آگاهی مردم از حقوق عمومی خود، یک مطالبه معقولانه بوجود خواهد آمد و هر مسئول در هر رده سازمانی باید پاسخگوی این مطالبه عمومی باشد.  امروزه هر یک از شهروندان با گسترش فضاهای ارتباطی و تعاملی در شبکه های  اجتماعی بمانند یک رسانه مستقل عمل کرده و مطالبه عمومی که تاثیر زیادی در کیفیت خدمات دهی از سوی مسئولین به مردم خواهد شد، توسط شبکه های اجتماعی در حال شکل گیری است. امید است با شکل گیری مطالبه عمومی شهروندان و همت مدیران و پارلمان شهری و در راس کلان مدیریت ارشد شهرستان و استان و نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی  به دغدغه ی بحق شهروندان تنکابنی مبنی بر حفظ اثر تاریخی پل چشمه کیله به عنوان یک پیاده رو پیگیری و تاکید ویژه ایی داشته و این مطالبه عمومی بحق شهروندان تنکابنی مورد استفاده و بهره وری قرار گیرد و پل چهارم چشمه کیله که بیش از چندین دهه از شروع به فعالیت ساخت آن میگذرد ؛ هرچه سریعتر با توجه به اهمیت و ماهیت حفظ پل تاریخی چشمه کیله ، با تخصیص بودجه به بهره برداری رسیده و به چرخه ی فعالیت مدیریت شهری افزوده شود.