يکشنبه, 25 آذر 1397
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۷

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

پیام تبریک شهردار تنکابن به جناب آقای حسین‌زادگان استاندار جدید مازندران

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن مهندس محمد زرودی شهردار تنکابن در پیامی انتخاب احمد حسین زادگان  به سمت استاندار مازندران را به وی تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

جناب آقای احمد حسین زادگان

با سلام واحترام

انتصاب شایسته حضرتعالی به عنوان استاندار و نماینده عالی دولت تدبیر وامید در استان ولایت مدار مازندران، را صمیمانه به جنابعالی و مردم شریف استان تبریک عرض می نمایم.

استان لاله خیز مازندران از دیرباز تاکنون مهد پرورش بزرگمردانی بود که خدمات بی شائبه و بی بدیلی به دین مبین اسلام و ایران اسلامی عزیز در مبارزه با استکبار و استعمار و رشد و تعالی فرهنگ و عرفان اسلامی داشته و در طول هشت سال دفاع مقدس نیز با تقدیم هزاران شهید و جانباز و آزاده سرافراز دین خود را به این آب و خاک به بهترین نحو ممکن ادا نموده است.

لذا داشتن مدیری مدبر، خدوم و دلسوز در رأس هرم تصمیم گیری استان حق مسلم مردم ولایت مدار و بافرهنگ این استان است و ان شاءا تعهد و کارآمدی جنابعالی ، مردم شریف استان را به افق های وسیع تری به نظاره واداشته و با تکیه بر سوابق و تجارب حضرتعالی که در طول سال های پرافتخار خدمت به ملت شریف ایران کسب نموده اید، شاهد پیشرفت ها و تحولات شگرفی در تمامی عرصه های توسعه استان خواهیم بود.

اینجانب ضمن تبریک مجدد این انتصاب شایسته به شما برادر بزرگوار و ارزشی سلامتی و توفیق روزافزونتان را در راستای تثبیت و تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران و سیاستهای مدبرانه و امیدبخش دولت محترم از خداوند حی و سبحان مسئلت می نمایم.

ومن اله التوفیق

محمد زرودی ۹۷/۰۹/۰۷