يکشنبه, 25 آذر 1397
عنوان : بازدید شهردار تنكابن به همراه حاج اسحاق شریعتی ریاست محترم شورا و مهندس اخشابی سخنگوی شورای شهر از رانش سیل اخیر در منطقه رمضانخیل و قول مساعدت جهت رفع سریع مشكل اهالی این منطقه
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۱

بازدید شهردار تنکابن به همراه حاج اسحاق شریعتی ریاست محترم شورا و مهندس اخشابی سخنگوی شورای شهر از رانش سیل اخیر در منطقه رمضانخیل  و قول مساعدت جهت رفع سریع مشکل اهالی این منطقه

رییس شورای اسلامی شهرتنکابن خبرداد که دیواره سازی رودخانه چشمه کیله منطقه رمضانخیل بعد از پل زیرگذر درآینده نزدیک انجام می‌شود.

حاج اسحاق شریعتی افزود : این پروژه پس از برآورد هزینه و تأمین اعتبار از سوی ستاد حوادث شهرستان و استان انجام خواهدشد .

وی تصریح کرد بازدیدی از این منطقه با حضور مهندس محمد زرودی شهردارتنکابن، مهندس مصطفی اخشابی عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تنکابن انجام شد.