يکشنبه, 25 آذر 1397
عنوان : برگزاری جلسه وضعیت فعالیت های عمرانی و بازسازی مناطق سیل زده با حضور مهندس رازجویان سرپرست معاونت عمرانی استانداری ، مهندس احمدی مدیر كل ستاد بحران استانداری، معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تنكابن شهردار تنكابن
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۲

برگزاری جلسه وضعیت فعالیت های عمرانی و بازسازی مناطق سیل زده با حضور مهندس رازجویان سرپرست معاونت عمرانی استانداری ، مهندس احمدی مدیر کل ستاد بحران استانداری، معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تنکابن شهردار تنکابن

نشست مشترک پیرامون آخرین وضعیت فعالیت های عمرانی و بازسازی مناطق سیل زده با حضور مهندس رازجویان سرپرست معاونت عمرانی استانداری ، مهندس احمدی مدیر کل ستاد بحران استانداری ، معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تنکابن شهردار تنکابن و جمعی دیگر از مدیران شهرستانی در بخشداری نشتا برگزار شد و برلزوم تسریع در بازسازی مناطق سیل زده تأکید شد.

مهندس رازجویان سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران بهمراه مهندس احمدی مدیرکل ستاد بحران در سفر یک روزه به غرب استان از مناطق سیل زده‌ی شهرستان بازدید به عمل آوردند.

شهردار تنکابن در جلسه برسی مشکلات مناطق سیل زده شهرستان تنکابن که در بخشداری نشتا با حضور  مهندس رازجویان سرپرست  معاونت عمرانی استانداری مازندران ، مدیرکل مدیریت  بحران مازندران و مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و شهرستان برگزار شد ، عنوان کرد: دیوار حفاظتی ضلع جنوبی پل کمربندی (منطقه  رمضانخیل) در سیل اخیر کاملا تخریب شد و باعث رانش مسیر عبوری به ارتفاع ۹ متری در این منطقه گردید .

مهندس زرودی افزود : شرایط برای ۲۵ خانوار این منطقه بسیار  بحرانی است و باید اقدامات لازم جهت کاهش خطرات احتمالی هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی اظهار داشت : برای احداث این دیوار حفاظتی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است که از توان بودجه شهرداری خارج است.

زرودی با اشاره به اینکه برای برید و پاشنه پل تاریخی چشمه کیله پیمانکار انتخاب شده و در حال تجهیز کارگاه است.

وی خاطرنشان کرد : برای این منظور ۷۰۰ میلیون تومان از ستاد بحران اعتبار گرفتیم و ۴۰۰ میلیون تومان دیگر نیز از سوی شهرداری در نظر گرفته شده است.

شهردار تنکابن تصریح کرد : برای دیوار ضلع شمال شرقی پل تاریخی چشمه کیله نیز ۴۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده و شهرداری نیز ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص داده است.

وی یاد آور شد : تمامی اقدامات شهرداری در راستای ایجاد رفاه و آسایش شهروندان است و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.