يکشنبه, 25 آذر 1397
عنوان : پیام تبریك شهردار تنكابن به مناسبت میلاد نبی اكرم و مؤسس مذهب جعفری امام صادق (ع)
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۹/۰۳

پیام تبریک شهردار تنکابن به مناسبت میلاد نبی اکرم(ص) و مؤسس مذهب جعفری  امام صادق (ع)

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن مهندس محمد زرودی شهردار تنکابن در پیامی میلاد نبی اکرم و مؤسس مذهب جعفری  امام صادق (ع) را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

هفته وحدت مسلمانان ، چتری است از رحمت خداوند بر سر امت اسلام که زداینده کینه ها و کدورت‌ها و خودخواهی و موجب صفای قلوب است. وحدت اسلامی که معمار آن پیامبرگرامی اسلام (ص) می باشند یکی از عوامل پیشرفت ها و پیروزی های پی در پی اسلام بوده است.

پیامبر اکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) مبشر آگاهی و حکمت، صلح و دوستی ، وحدت و برادری ، عدالت و برابری بودند و به خود می بالیم که پیرو مکتب الهی این پیامبر اعظم هستیم.

اینجانب میلاد با سعادت پیامبر اعظم، حضرت محمد ( ص ) رسول صلح و بیداری و نماد وحدت و ولادت حضرت امام جعفر صادق (ع) موسس مذهب جعفری  را به تمامی مسلمانان به ویژه  شهروندان تنکابنی که با همدلی و همراهی خود در راستای تقویت وحدت اسلامی نقش آفرینی می کنند، تبریک و تهنیت عرض نموده امید است همه ما زیر پرچم یگانگی وحدتی که خاتم النبیین برافراشته، در قالب یک امت واحده حرکت کرده و کشور ایران اسلامی را به نمادی از وحدت در مقایل ظلم ستیزان و بیگانگان تبدیل کنیم.

برای امت اسلام سربلندی و تعالی مسئلت می نمایم.

محمد زرودی

من الله التوفیق