۱۳۹۸/۰۱/۰۱
پیام تبریك شهردار تنكابن به مناسبت فرارسیدن نوروز باستانی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن
 مهندس زرودی  شهردار تنکابن در پیامی نوروز باستانی را به مردم شریف شهر تنکابن تبریک گفت.

گشت گرداگرد مهر تابناک
ایران زمین
 روز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین
ای تو یزدان ، ای تو گرداننده ی مهر و سپهر
برترینش برایم کن این زمان و این زمین

سال ۱۳۹۸ که توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بنام سال رونق تولید نامگذاری گردیده شد نقطه ی سرآغازی است بر جهد و تلاش ما خادمین مردم در جهت تحقق شعار رهبری عزیز

امیدوارم مجموعه شهرداری تنکابن با حمایت های اعضای محترم شورای اسلامی شهر ، پروژه های “عمرانی ، خدماتی ، ”فرهنگی و...
در فصل جدید کاری را با مشارکت شهروندان به حول و قوه الهي همگام با شعار سال 1۳۹۸ به پیش ببرد.

اینجانب به عنوان خادم مردم شهر تنکابن ، فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به شهروندان فهیم و شریف تنکابنی تبریک عرض نموده و امیدوارم سال جدید ، سالی توام با موفقیت و بهروزی برای همگان باشد و بتوانیم سهم خود را در آبادانی شهر ادا نماییم.
در پایان با آرزوی تعجیل در فرج حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتی نائب بر حقش رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مد ظله العالی)  برای همه شما عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی می نمایم و کار و تلاش در سال جدید را درجهت اعتلای شهر تنکابن بانام ویاد خدای یگانه و مدد ازائمه ی اطهار آغاز می کنیم.

ومن الله التوفیق
محمد زرودی ۹۸/۰۱/۰۱