۱۳۹۷/۱۲/۲۵
تجلیل ازشهرداران ادوار گذشته تنكابن

تجلیل ازشهرداران ادوار گذشته تنکابن

به همت شهرداری وشورای اسلامی شهرتنکابن ، تجلیل ازشهرداران ادوار گذشته تنکابن از بدو تاسیس شهرداری تاکنون در تالار پذیرایی باغ اسد انجام شد .

این مراسم بمناسبت 25 اسفند سالروز گرامیداشت شهادت مهندس مهدی باکری و روز شهردار به جهت تجلیل از خدمات شایسته شهرداران ادوارگذشته تنکابن از بدو تاسیس تاکنون برگزار شد .

لازم به یادآوریست دراین مراسم دکترسیدامیرحسینی جو معاون استاندار وفرماندارویژه شهرستان تنکابن ،ابراهیم عسگرپور معاون برنامه ریزی وتوسعه فرمانداری ویژه شهرستان تنکابن، مهندس حسن باقری گرمارودی معاون هماهنگی امورعمرانی فرمانداری ویژه شهرستان تنکابن، مهندس محمد زرودی شهردارجوان وپرتلاش شهر تنکابن، حاج اسحاق شریعتی رییس شورای اسلامی شهرتنکابن، حاج تقی پزشکی رییس شورای شهرستان ، آقایان ناصرحیدری، مهندس کامبیز گلیجانی مقدم ، مهندس علیرضافلاحتکار، دکترحمید منصورکیایی ازاعضای محترم شورای اسلامی شهرتنکابن ، شهرداران ادوار گذشته و خانواده شهرداران متوفی حضورداشتند . درپایان با اهداء لوح سپاس و هدایایی از خدمات ارزشمند این عزیزان تجلیل به عمل آمد .

5.3.5.0
    V5.3.5.0