۱۳۹۸/۰۴/۰۸
پیام تسلیت شهردار تنكابن در پی درگذشت غلامرضا رسولپور (مدیر اداره مالی و اقتصادی شهرداری)

پیام تسلیت شهردار تنکابن در پی درگذشت غلامرضا رسولپور (مدیر اداره مالی و اقتصادی شهرداری)

مهندس محمد زرودی شهردار تنکابن در پیامی درگذشت زنده یاد غلامرضا رسولپور (مدیر اداره مالی و اقتصادی شهرداری) را تسلیت گفت . در متن این پیام آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

شنیدن خبر بهت آور فوت برادر عزیزم و همکار گرانقدرمان زنده یاد غلامرضا رسولپور که بر اثر سانحه تصادف جان به جان آفرین تسلیم کرد، اینجانب و همکارانم را متاثر ساخت.

این مصیبت عظما برای هر انسانی سخت وجانکاه است و باور آن تا ابد برای مان غیر ممکن، نمی دانم با چه دلی وچه زبانی و با چه قلمی می توان در وصف برادر عزیزم که دوشادوش اینجانب در عرصه خدمت گزاری به مردم شریف تنکابن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرد ،خداحافظی کرد ؛ ولی چه می توان کرد و چه می توان گفت الا رضایت به تقدیر و مشیت الهی.

اینجانب با نهایت تاثر وتالم فراوان پرواز ملکوتی برادر عزیزمان را به خانواده محترم و بیت معزا و همکارانم در خانواده بزرگ شهرداری تنکابن تسلیت گفته و برای تمامی همکارانم و بستگان و علی الخصوص خانواده ی آن  مرحوم صبر و اجر جزیل از خداوند منان خواهانم . روحشان قرین رحمت واسعه الهی قرار گیرد./ان شاء الله

و من الله التوفیق

محمدزرودی / ۸تیرماه ۹۸