۱۳۹۸/۰۴/۰۲
برگزاری اختتامیه و نمایشگاه آثار برتر نخستین مسابقه طراحی پوستر«شهر من قلب من»

همزمان با برپایی مراسم اختتامیه و تقدیر از نفرات برگزیده، نمایشگاه آثار منتخبین نیز در محل سالن ارشاد پارک مادر افتتاح گردید .

آیین اختتامیه مسابقه طراحی پوستر "شهر من قلب من" با رویکرد زیست محیطی وحفظ سیمای شهری روز شنبه اول تیرماه ساعت ۱۷ در سالن ارشاد پارک مادر برگزار شد .

در این مراسم که با حضور مهندس زرودی شهردار تنکابن ، وفا سلیمان نژاد رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تنکابن ، شخصیت‌های فرهنگی و هنری و جمعی از فعالان زیست محیطی حضور داشتند ، از برگزیدگان این رویداد فرهنگی و هنری تقدیر به عمل می‌آمد و به نفرات اول تا سوم  لوح افتخار و به ترتیب مبالغ یک میلیون ، هفتصد و پانصد هزارتومان از طرف مجموعه شهرداری تنکابن اهدا شد .

این نمایشگاه‌ تا روز دوشنبه سوم تیرماه از ساعت ۱۷ لغایت ۱۹ در محل سالن ارشاد پارک مادر میزبان هنردوستان تنکابنی می باشد .

گفتنی است؛ این رویداد فرهنگی  بهمت واحد زیباسازی شهرداری تنکابن برای نخستین بار برگزار گردید .

5.3.5.0
    V5.3.5.0