۱۳۹۸/۰۷/۱۷
عملكرد واحد ساختمانی شهرداری تنكابن

عملکرد واحد ساختمانی شهرداری تنکابن

امروزه  آگاه‌سازی مردم ازعملکرد کاری مسئولین و  شفاف سازی در امورات به یک مطالبه عمومی و بحق تبدیل شده است تا جایی که  مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  به کرات در باب اطلاع رسانی و  شفاف سازی از سوی مسئولین توصیه فرمودند ،شفافیت معنایش این است که مسئول در جمهورى اسلامى عملکرد خودش را به طور واضح در اختیار مردم قرار بدهد؛ این معناى  شفافیت است، باید هم این کار را بکنند و مردم را از امورات آگاه سازنند.

بیلان مالی واحد ساختمانی شهرداری تنکابن در  شش ماهه نخست سال ۹۸ در  مقایسه زمان مشابه سال ۹۷   آمار و ارقام نشان از رشد دو برابری  تولید و جذب سرمایه گذاری در حوزه مسکن دلالت دارد .

به رغم مشکلات اقتصادی و رکود کشور در بازار مسکن و کاهش ساخت و ساز در سال های اخیر، شاهد افزایش صدور پروانه های ساختمانی در شش ماهه اول سال ۹۸ نسبت به زمان مشابه سال قبل در  شهرداری_تنکابن هستیم که این شتاب و رشد قابل توجه بی شک مرهون تلاش پرسنل دایره ساختمانی ،  مدیریت باثبات مجموعه شهرداری و حمایت منتخبین مردم در پارلمان شهری و حرکت در مسیر قانون و اعتماد سرمایه گذران به مجموعه می توان اشاره کرد .

بی شک با افزایش صدور پروانه های ساختمانی شاهد ساخت ساز در آینده و بطبع تمایل سرمایه‌گذران برای ورود به تنکابن برای سرمایه گذاری و پویایی بخش جامعه مهندسین و مشاغل مربوط به حوزه ساختمانی نیز از مزایای این رشد می توان تلقی کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0