۱۳۹۸/۰۷/۱۷
بازدید شهردار تنكابن از نمایشگاه عكاسی هنرمند برجسته تنكابنی « احسان نیكفرجام»

بازدید شهردار تنکابن از  نمایشگاه عکاسی هنرمند برجسته تنکابنی « احسان نیکفرجام»

احسان نیکفرجام در آیین افتتاح این نمایشگاه عنوان نمود : ده سال سابقه کار عکاسی دارم و آثار این نمایشگاه نتیجه ۸ سال سفر به نقاط مختلف ایران است که در این نمایشگاه ارائه شد .

این نمایشگاه همه روزه از ۱۴ الی ۲۸ مهر ماه در نگارخانه رنگ و ترنگ برای بازدید عموم دایر است.

نمایشگاه احسان نیکفرجام با عنوان "خیلی دور خیلی نزدیک" در نگارخانه رنگ و ترنگ تنکابن افتتاح شد .

احسان نیکفرجام در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: ده سال سابقه کار عکاسی دارم و آثار این نمایشگاه نتیجه ۸ سال سفر به نقاط مختلف ایران است که در این نمایشگاه ارائه شد .

وی افزود: در این نمایشگاه عکس هایی از پتانسیل های طبیعت و چشم اندازها از دور تا نزدیک ترین نقاط ایران به تصویر کشیده شده است .

وی تصریح کرد: امیدوارم با وجود اسپانسر کل عکسها در قالب چشم اندازهای طبیعی ایران در یک کتاب چاپ شود و هدف از این نمایشگاه معرفی مناطق و چشم اندازهای طبیعت ایران است .

این نمایشگاه از ۱۴ الی ۲۸ مهر دایر است .

اسپانسر این نمایشگاه خانم دکتر لیا میرصفایی متخصص بیماریهای قلبی و عروقی است و برای اولین بار در شمال ایران یک پزشک از هنرمندان منطقه حمایت و قدردانی کرد .

دکتر لیا میرصفایی در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: هر جا علاقه به هنر هست علاقه به انسانیت وجود دارد و

پزشکی دانش است و طبابت هنر.

5.3.5.0
    V5.3.5.0