۱۳۹۸/۰۷/۱۷
ارتباط خیابان شهید شیرودی به فردوسی غربی با تدبیر شهرداری تنكابن
بازدید شهردار تنکابن از روند پروژه ی عمرانی ارتباط خیابان شهید گلین مقدم به فردوسی غربی

ارتباط خیابان شهید شیرودی به فردوسی غربی با تدبیر شهرداری تنکابن

در این بازدید شهردار تنکابن ضمن تاکید بر تسریع در پروژه ی فوق الذکر عنوان نمود ؛سال هاست این محور خاکی در حد یک دسترسی محلی برای شهروندان مورد استفاده قرار میگرفت که به لحاظ خدمت رسانی در سطح شهروندان خوب شهرمان نبوده و طی ارزیابی که با پرسنل واحد عمران انجام شد مقرر گردید ؛ کل مسیر آب رو جاده ارتباطی با گنگ های بتنی بزرگ پوشیده شود و عملیات تعریض جاده انجام شود تا شاهد ارتباط دو محور شهید گلین مقدم به فردوسی غربی باشیم .

ارتباط خیابان شهید گلین مقدم به فردوسی غربی در دستور کار شهرداری قرار گرفت .

با دستور اکید شهردار تنکابن مبنی بر اتصال دو محور شهید گلین مقدم به فردسی غربی عملیات عمرانی این محور با تلاش واحد عمران شهرداری در حال انجام می باشد .

عملیات کانال کشی کل محور به طول ۱۵۰ متر با محصور کردن کانال با ایجاد گُنگ بتنی جهت تعریض جاده ارتباطی و هدایت مسیر رودخانه در حال انجام است.

5.3.5.0
    V5.3.5.0