۱۳۹۸/۰۷/۱۸
عملكرد واحد درآمد شهرداری تنكابن

بیلان مالی واحد درآمد شهرداری تنکابن در  شش ماهه نخست سال ۹۸ در مقایسه زمان مشابه سال ۹۷

تحقق تقریبی ۴۰٪ درصد از بودجه ۴۳ میلیاردی شهرداری تنکابن در شش ماه نخست سال ۹۸

با تلاش مدیران و کارکنان شهرداری  در سایه رهنمود های منتخبین مردم در پارلمان شهری و انضباط مالی ایجاد شده از سوی مدیریت باثبات مجموعه شهرداری شاهد رشد چشمگیر افزایش درآمد شهرداری هستیم .

تحقق تقریبی ۴۰ ٪ درصد از بودجه مصوب ۴۳ میلیاردی سال ۹۸ شهرداری در حالی در شش ماه اول صورت پذیرفت که به لحاظ درآمدی ،شهرداری ها در شش اول در مقایسه با شش ماهه دوم دارای طراز مالی بسیار پایین تری می باشند و شش ماهه دوم مبنای تحقق بودجه محسوب می شود .

از طرفی دیگر با نگاهی گذرا بر آمار و ارقام موجود می توان دریافت که نهضت عمرانی ایجاد شده در طی دوسال فعالیت مدیریت جدید در اقصی نقاط سطح شهر با هدف جلب رضایت مردم مورد توجه و بطبع مورد اعتماد شهروندان قرار گرفته و میزان مشارکت مردم در پرداخت عوارض و ترغیب سرمایه گذار به سرمایه گذاری در شهر تنکابن موکد این رشد چشمگیر می باشد .

گفتنی است بودجه مصوب شهرداری تنکابن در سال ۹۸ به میزان ۴۳ میلیارد تومان می باشد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0