۱۳۹۸/۰۸/۲۳
رودخانه ی چشمه كیله سرآغاز توسعه شهر تنكابن در سال ۹۹ ؛ آغاز عملیات دیواره چینی ضلع شرقی رودخانه چشمه كیله به طول تقریبی یك كیلومتر
بازدید شهردار تنکابن و همچنین مهندس گلیجانی مقدم عضو ومسئول کمیسیون عمران شورای شهر و همراهی عوامل فنی و عمرانی از روند عملیات دیواره سازی رودخانه‌ی چشمه کیله حدفاصل پل میلاد تا پل کمربندی تنکابن

رودخانه ی چشمه کیله سرآغاز توسعه شهر تنکابن در سال ۹۹  ؛ آغاز عملیات دیواره چینی ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله به طول تقریبی یک کیلومتر

آغاز عملیات دیواره چینی ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله به طول تقریبی یک کیلومتر

مهندس گلیجانی مقدم مسئول کمیسیون عمران شورای شهر در این بازدید ضمن خداقوت به دست اندرکاران و پیمانکاران الویت طرح هر پروژه ی گردشگری در رودخانه ی چشمه کیله را منوط به ایجاد ایمنی مناسب عنوان نمود و تسریع داشت ؛ تلاش مجموعه شهرداری در به سرانجام رساندن پروژه های عمرانی در این برهه ی اقتصادی قابل ستایش است و اگر واقع بینانه و منطقی به گذشته ی مدیریتی شهر تنکابن نگاه بیندازیم طیف اقدامات عمرانی این دوره از مدیریت شهری در مشابه با مدیریت های گذشته شاخص و بی سابقه است و همگان می‌بایست دلسوزانه در جهت تحقق اهداف مدیریت شهری قدم بردارند چرا که عملکرد دوساله ی شهردار تنکابن در سایه حمایت اعضای شورای شهر خود گواه این ادعاست .

مهندس زرودی شهردار تنکابن ضمن تشریح آخرین اقدامات عمرانی اظهار داشت ؛ همزمان با شروع ساخت  رمپ چشمه‌کیله و ارائه طرح  جاده غذا و ساخت  چهار برید ابتدا به لحاظ زیرساختی و ایمنی می بایست حد فاصل پل میلاد تا پل کمربندی که مسیر خروجی مسافرین از کمربندی بزرگ به سمت رمپ چشمه کیله و سپس بازار ماهی فروشان می باشد از هر سیلاب رودخانه چشمه کیله ایمن باشد فلذا بدین منظور با انتخاب پیمانکار ، عملیات دیواره سازی این محور بطول تقریبی یک کیلومتر طی روز های آینده شروع خواهد شد تا با ایجاد دیواره ی مناسب در جهت تحقق اهدافمان گام‌های بعدی را برداریم و در این مسیر نیازمند یاری و مساعدت مسئولین شهرستانی هستیم چرا که ایمنی بخشیدن به کمربندی بزرگ تنکابن و رودخانه‌ی چشمه‌کیله بدون همت و نگاه متحدانه از سوی مسئولین شهرستانی ممکن نیست .