۱۳۹۸/۰۸/۲۶
برخورد قاطع با متخلفینی كه سلامت شهروندان را به خطر می اندازند.

برخورد قاطع با متخلفینی که سلامت شهروندان را به خطر می اندازند .

پیرو گزارش ساکنین خیابان شهید رزاقی در خصوص رهاسازی غیرمجاز فاضلاب خانگی و انسانی به کانال آبرو شهری عوامل حقوقی و فنی شهرداری برای برسی موضوع به محل اعزام وضمن احراز جرم اتصال فاضلاب آن ساختمان از طریق لوله کشی در زیر پیاده رو به اگوی عمومی شهر محل اتصال قطع و پس از مسدود نمودن بقایای آن با سیمان ، وضعیت موصوف به حالت مجاز اعاده گردید .

متاسفانه روزانه به طُرق مختلف شاهد وصل نمودن فاضلاب های خانگی به اگوی شهری هستیم که این اقدام برخی شهروندان خلاف قانون می باشد و از سوی دیگر نیز با ورود فاضلاب های خانگی و انسانی به اگوی شهری شاهد بوی زننده و آزاردهنده در فضای محیط شهری و همچنین آلودگی آب سفره های زیر زمینی و بطبع شاهد آلودگی دریای خزر و تاثیر منفی در اکوسیستم طبیعی دریا مواجه هستیم .

از شهروندان محترم تقاضامندیم در صورت مشاهده اقدامات این چنینی مراتب فورا به شهرداری تنکابن از طریق درگاه ۱۳۷ اطلاع رسانی گردد.