۱۳۹۸/۱۰/۱۰
نشست عمومی شهردار تنكابن با مجموعه پیمانكاران شهرداری برگزار گردید.

نشست عمومی شهردار تنکابن با مجموعه پیمانکاران شهرداری برگزار گردید .

شهردار تنکابن در جمع حاضرین عنوان نمود ؛با مشارکت شهروندان شاهد پوست‌اندازی شهر هستیم .

وی همچنین از همزمانی و فعال بودن ۲۳ پروژه ی عمرانی در اقصی نقاط شهر تنکابن خبر داد و تاکید داشت؛ برای نخستین بار در تاریخ مدیریت شهری شاهد این تعداد پروژه ی  عمرانی در شهر هستیم از طرفی دیگر نیز با توجه به شرایط اقتصادی موجود نیازمند مشارکت شهروندان در به سرانجام رساندن پروژه های عمرانی هستیم چرا که تمام تلاش مجموعه در سایه رهنمود ها و حمایت های اعضای  شورای پنجم رضایتمندی شهروندان است .

زرودی از تلاش مجموعه ی پیمانکاران تقدیر و تشکر نمود و تصریح کرد ؛  پیمانکاران بازوان اجرایی مجموعه شهرداری هستند و این جلسات برای هماهنگی بهتر و تسریع در پروژه ها می باشد و امید داریم با تلاش و همت مضاعف بخش اعظم پروژه ها را تا قبل عید به بهره برداری برسانیم تا فضای شهر در نوروز ۹۹ به فضایی دلنشین برای شهروندان و مسافرین مهیا گردد.