۱۳۹۸/۱۰/۱۱
حضور و همراهی فرماندهی پلیس راهور در بازدید شهردار تنكابن از روند پروژه ی عمرانی اصلاح ترافیكی خیابان شهید مسلمی

سرهنگ پاشا زانوسی؛ پلیس راهور بازوی اجرایی مدیریت شهری در خدمت به مردم

حضور و همراهی فرماندهی پلیس راهور در بازدید شهردار تنکابن از روند پروژه ی عمرانی اصلاح ترافیکی خیابان شهید مسلمی

سرهنگ پاشازانوسی در این بازدید ضمن تاکید بر اقدامات مثبت و موثر شهرداری تنکابن در حوزه ترافیکی از تلاش های مجموعه شهرداری تقدیر و تشکر نمود و تصریح کرد ؛عملکرد شهرداری تنکابن در حوزه های عمرانی قابل تقدیر است و شاهد رضایتمندی شهروندان از عملکرد این نهاد خدمت رسان هستیم‌ .

پروژه یاد شده در راستای مشکل گره های ترافیکی در موقعیت های یادشده و تسهیل در ترافیک تردد خودروها، بهبود ایمنی جاده با ایجاد گردش به راست

حسب طراحی و نظر مشاور ترافیک به همت مدیریت واحد عمران عوامل اجرایی سازمان حمل نقل و تلاش و حضور عوامل  پلیس راهور شهرستان در حال اجرا می باشد.