۱۳۹۸/۱۰/۱۲
برگزاری چهارمین دوره تخصصی مسابقات چندجانبه آتش نشانان شهرداری های استان مازندران (یادبود شهید آتشنشان عباس حائزی) به میزبانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تنكابن

برگزاری چهارمین دوره تخصصی مسابقات چندجانبه آتش نشانان شهرداری های استان مازندران  (یادبود شهید آتشنشان عباس حائزی) به میزبانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تنکابن

یادبود شهید آتش نشان عباس حائزی  به میزبانی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تنکابن برگزار شد:

چهارمین دوره تخصصی مسابقات چند جانبه آتش‌نشانان شهرداری های استان مازندران یادبود شهید آتش نشان عباس حائزی به میزبانی شهرداری تنکابن برگزار گردید در طول چند سال اخیر به منظور ایجاد شور نشاط و تحرک و آمادگی های لازم جهت انجام ماموریت های محوله در راستای حفظ و آرامش و پیشگیری از حوادث ناگوار آتش‌سوزی در جای‌جای مناطق مختلف شهری مسابقه‌ای تحت عنوان مسابقه آتش‌نشانان در یکی از شهرهای استان مازندران برگزار می گردد.

در روز سه شنبه دهم دی ماه سال ۱۳۹۸ سالن ورزشی حضرت امام رضا علیه السلام شاهد حضور پرشور جوانان عزیز و پرشور و خستگی ناپذیر بود که از جای جای استان مازندران و از شهرداری های تابعه خود برای حضور در چهارمین دوره تخصصی مسابقات چند جانبه آتش نشانان شهرداری های استان مازندران جمع شده بودند شهرداری تنکابن در راستای برگزاری این مسابقات تمهیدات لازم و امکانات رفاهی برای پذیرش و اسکان این عزیزان انجام داده که جا دارد از یکایک دست اندرکاران این برنامه تقدیر و قدردانی نمایم .

مسابقه در روز چهارشنبه ۱۱ دی ماه سال ۱۳۹۸ در این سالن برگزار گردید آقای کناررودی مجری برنامه که برای اجرای این مسابقات با همکاری عوامل اجرایی زحمات و تلاش های زیادی را صورت داده بود در این برنامه از حضور پر شور یکایک جوانان عزیز آتشنشانان شهرداری های استان مازندران جهت حضور در این مسابقه تقدیر و قدردانی کردوی از شهید عباس حائزی به نیکی یاد کرد و اعلام کرد:

شهید عباس حائزی شهید آتش نشان عزیز شهرداری تنکابن بود که در چند سال گذشته برای اطفاء حریق صورت گرفته در بانک ملت شعبه حضرت امام (ره) با شجاعت مثال زدنی زحمات و تلاش های زیادی را صورت داد ودر آخر در این راه جانفشانی کرد و به لقاء الله پیوست و برای این شهید عزیز علو درجات و برای فرزند عزیزش که در جمع ماحضور دارند وبرای خانواده محترم سلامتی وتوفیق ازخداوند متعال مسئلت مینماییم.

کناررودی همچنین از حضور پرشور شرکت کنندگان در این مسابقه تقدیر و قدردانی کرد و علت عدم حضور شهردار محترم تنکابن جناب آقای مهندس زرودی  را حضور شهرداران در جلسه استانی اعلام کرد و اظهار داشت جناب آقای مهندس زرودی شهردار محترم تنکابن تمایل زیادی داشت که در این جمع صمیمی حضور یابد ولی به دلیل برگزاری جلسه متاسفانه علیرغم تلاش برای حضور در این مسابقه این امر میسر نشد و  سلام گرم و صمیمانه جناب آقای  مهندس زرودی به یکایک شرکت کنندگان تقدیم میکنم .

مجری برنامه همچنین از حضور حاج تقی پزشکی ریاست شورای اسلامی شهرستان ، ریاست محترم شورای اسلامی شهر جناب آقای شریعتی و دیگر عزیزان شورای شهر حاج ناصرحیدری و مهندس گلیجانی‌مقدم ،ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان تنکابن و همچنین ریاست محترم سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تنکابن و همکاران سخت کوش ایشان پرسنل هلال احمر اورژانس تقدیر و قدردانی نمود.

کریمی نماینده استانداری مازندران در برگزاری این دوره از مسابقات نیز در جمع صمیمی آتش نشانان شهرداری های استان مازندران حضور یافت و با تقدیر از زحمات و تلاش‌های یکایک دست اندرکاران برگزاری این برنامه و میزبانی خوب و شایسته  شهرداری تنکابن و اعضای پرسنل خدوم و زحمتکش سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تنکابن تقدیر و قدردانی کرد. وی در ادامه اظهار داشت:  به لطف خدا و با تلاش و زحمات صورت گرفته توسط همکاران ما در استان مازندران به خصوص  جناب آقای مهندس عبدی در طول چند سال اخیر شاهد برگزاری  این سری از مسابقات می باشیم که به لطف خدا در امروز شاهد برگزاری چهارمین دوره تخصصی مسابقات چند جانبه آتش‌نشانان استان مازندران هستیم که میزبانی آن بر عهده شهرداری تنکابن می‌باشد که جا دارد از تلاش‌های صورت گرفته تقدیر و قدردانی نمایم.  وی در ادامه افزود: در این دوره از مسابقات ۱۱۷ نفر از آتش‌نشانان فعال از ۲۳ شهرداری استان مازندران شرکت نمودند که توانستند با آمادگی لازم در مسابقات این دوره شرکت نموده و به مقام هایی دست یابند.

کریمی همچنین از زحمات و تلاش‌های جناب آقای کیوان محمدی رئیس سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری تنکابن  و پرسنل سختکوش شهرداری تنکابن اداره ورزش و جوانان  هلال احمر اورژانس  پهلوانان و ورزشکاران و یکایک دست اندرکاران این برنامه تقدیر و قدردانی کرد و در ادامه همچنین از آقای شاه منصوری  آتش نشان فعال پرشور ایستگاه آتش نشانی امامزاده قاسم دوهزار تقدیر و قدردانی کرد و افزود:  مسابقات فقط مربوط به  مناطق شهری مازندران می باشد ولی وی با شور و اشتیاق در این دوره مسابقات حضور فعالی داشت و کمک‌های زیادی را صورت دادند با توجه به اینکه وی یکه و تنها مشغول خدمت رسانی به مناطق ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ می باشد از زحمات و تلاش‌های پرشور این عزیز و گرانقدر تقدیر و قدردانی می نمایم وی همچنین از دو تن از آتش نشانان شهید پرسنل شهرداری های استان مازندران به نیکی یاد کردند  شهید ابراهیم اسماعیلی  از آتش نشانی شهرداری ساری و شهید عباس حائزی از شهرداری تنکابن که با نثار جان خود ایثار و رشادت و شهامت را به ما آموختند .

همچنین جا دارد از حضور پرشور آتش‌نشان پیشکسوت ما جناب آقای شعبان علی رفیعی از شهرداری ایزدشهر که با توجه به کهولت سن حضور پرشور و فعالی را در این دوره از مسابقات داشت که جا دارد از زحمات و تلاش‌های این عزیز بزرگوار تقدیر و قدردانی نمایم.

در پایان این دوره از مسابقات نفرات برتر به شرح ذیل لوح تقدیر و جایزه خود را از مسئولین دریافت نمودند؛

نفر اول :جناب آقای علی اکبر فرهمند زاده از شهرداری ساری

نفر دوم جناب آقای صادق بتوان از شهرداری ایزدشهر

نفر سوم : جناب آقای علی یوسف وند از شهرداری تنکابن

نفر چهارم :جناب آقای احمد سیاوشی از شهرداری ساری

نفر پنجم :جناب آقای صابر توسلی از شهرداری ایزدشهر .

در رده تیمی نیز تیم شهرداری ساری اول شهرداری ایزدشهر رده دوم  شهرداری آمل رده سوم و شهرداری تنکابن در رده چهارم قرار گرفت.

لازم به ذکر است علاوه بر اهدای جوایز به نفرات برگزیده به داوران و عوامل اجرایی این دوره از مسابقات نیز لوح تقدیر و هدایایی اهدا گردید.