۱۳۹۸/۱۱/۲۲
شهردار تنكابن طی پیامی ضمن اعلام پایان آماده باش ستاد مدیریت بحران شهرداری تنكابن ؛ از پرسنل و دست اندركاران خصوصاً ستاد مدیریت بحران این شهرداری تشكر و قدردانی نمود.

شهردار تنکابن طی پیامی ضمن اعلام  پایان آماده باش ستاد مدیریت بحران شهرداری تنکابن ؛ از پرسنل و دست اندرکاران خصوصاً ستاد مدیریت بحران این شهرداری تشکر و قدردانی نمود.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در پی اطلاعیه های واصله مبنی بر اعلام بارش برف نیمه سنگین در شهر تنکابن ،ضمن تشکیل جلسات متعدد ستاد بحران و تقسیم بندی شهر به پنج حوزه و آمادگی ۱۰۰ پرسنل شهرداری، ناوگان موتوری شهرداری نیز در وضعیت  آماده باش کامل قرارگرفت که شاهد عملکرد مسئولانه ستاد مدیریت بحران شهرداری بودیم که در طول ۴۸ ساعت گذشته با اشراف کامل و بازدیدهای میدانی از اقصی نقاط سطح شهر ،ایثار و همدلی را به نمایش گذاشتند و شرایط مساعدی را برای امداد رسانی شایسته فراهم نمودند.

از طرفی دیگر نیز با ارائه ی خدمات لازم و پیشگیری و آگاهی بخشی به مردم، از بسیاری از حوداث احتمالی جلوگیری شد و کام مردم شهر را به حلاوت این رحمت بیکران الهی شیرین نمود که از این بابت از خداوند منان سپاسگزاریم .

اینجانب به سهم خود از بذل اهتمام ایثارگرانه و خستگی ناپذیر پرسنل ستاد مدیریت بحران در راس آن جناب مهندس غلامی دبیر ستاد بحران ،حمایت های بی دریغانه منتخبین مردم در  شورای شهر و حضور ارزشمند و نخستین  کمیته آفرود شهرستان با سرپرستی مهندس غیاثی و همچنین تیم آفرودی مجموعه  دلفان صنعت به سرپرستی مهندس خان عموئی که از این  همدلی دوسویه ، بعنوان رهیافتی جدید در حوزه مدیریت بحران می‌توان به آن اشاره داشت و تمامی نیروهای خدوم و زحمتکش شهرداری تنکابن و پیمانکاران همیشه پابکار شهرداری که در طی ۴۸ ساعت گذشته در وضعیت آماده باش قرار داشتند تقدیر و تشکر می نمایم .

امید که خدمتگزار خوبی برای مردم شریف تنکابن بوده باشیم.

و من الله التوفیق

محمد زرودی ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۸