۱۳۹۸/۱۲/۰۳
مهندس زرودی شهردار تنكابن در پیامی از كلیه عوامل دست اندركار ستاد برگزاری یازدهمین دوره‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشكر نمود.

مهندس زرودی شهردار تنکابن در پیامی از کلیه عوامل دست اندرکار ستاد برگزاری یازدهمین دوره‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر نمود. متن پیام به شرح زیر می باشد:

من لم یشکر المنعم من المخلوقین لم یشکر الله عزوجل  امام رضا (ع)

معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تنکابن

جناب آقای دکتر حسینی جو

با احترام ، با عنایت به اینکه در برگزاری یازدهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی با تلاش در جهت رعایت اصل بی‌طرفی و فراهم کردن زمینه حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی و خلق حماسه بی نظیر  اهتمام ورزیده اید و با افزایش سطح اعتماد عمومی جامعه ، برای سعادت و  پیشرفت ایران اسلامی با هدف صیانت از آراء و با رعایت حق‌ الناس تلاش نموده اید ؛  با کمال احترام و امتنان مراتب خسته نباشید و قدردانی خود و همکارانم را تقدیم محض ارزشمندتان می کنم.

رجای واثق دارم ، شما و مجموعه همکاران و عوامل دست اندرکار ، تمام مساعی خود را برای اعتلای راه شهیدان انقلاب اسلامی و امام عظیم‌الشأن و سعادت و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی به کار بسته و استوارانه در اجرای منویات مقام معظم رهبری تلاش نموده اید.

از خداوند متعال بهروزی، شادکامی و موفقیت روزافزون برای شما، تمامی مسئولان دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم عزیز کشورمان را آرزومندم.

و من الله التوفیق

محمد زرودی / ۳ اسفند ۹۸