۱۳۹۸/۱۲/۰۳
شهردار تنكابن در پیامی از حضور پرشور آحاد ملت ایران به ویژه مردم شریف شهرتنكابن در پای صندوق های رای تقدیر و تشكر نمود.

شهردار تنکابن در پیامی از حضور پرشور آحاد ملت ایران به ویژه مردم شریف شهرتنکابن در پای صندوق های رای تقدیر و تشکر نمود. متن پیام به شرح زیر است:

باسمه تعالی

مردم متعهد و ولایت مدار تنکابن بار دیگر با هوشیاری و انسجام همیشگی شان، دوشادوش و همگام و هم صدا با ملت همیشه در صحنه ی سرزمین مادری مان ، ایران اسلامی بار دیگر حماسه ی بی بدیل و سترگ را تحت منویات مقام معظم رهبری در زمستان سرد مشکلات آفریدند تا موجبات اقتدار و افتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در گوشه گوشه جهان هستی به اهتزاز در بیاورند.

مشارکت گسترده و حضور پرشور و نشاط مردم شریف تنکابن در پای صندوق های رای که بیانگر لبیك و تجدید عهد دوباره این مردم قدرشناس با آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی بوده نقطه عطفی است در برابر تهاجم دژخیمان و اهریمنان این خاک آریایی که همیشه ثابت نمودند در شرایط حساس و سخت  تجلی از بصیرت سیاسی و مردم سالاری دینی را در پیشگاه مولا و پیشوای شان امام خامنه ای (مد ظله العالی)  به منصه ظهور می گذارند و این حماسه ها بی شک مسئولیت مسئولین را در خدمت رسانی به این مردم شریف سنگین تر خواهد نمود .

اینجانب به نمایندگی از مردم فهیم و قدرشناس شهر تنکابن این پیروزی وجشن ملی را به محضر رهبر فرزانه انقلاب و خانواده های محترم و معزز شهدا و عموم ملت ایران تبریک و تهنیت عرض می نمایم و دوام توفیقات روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه احدیت خواستارم .

و من الله التوفیق

محمد زرودی / 3 اسفند ۹۸