۱۳۹۸/۱۲/۰۳
پیام تبریك شهردار تنكابن به مناسبت پیروزی دكتر سید شمس‌الدین حسینی در یازدهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی

مهندس محمد زرودی شهردارتنکابن در پیامی پیروزی دکتر سید شمس‌الدین حسینی در یازدهمین دوره ی انتخابات مجلس شورای اسلامی را تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

جناب آقای دکتر سید شمس الدین حسینی

انتخاب شایسته حضرتعالی از سوی مردم شریف تنکابن ، رامسر و عباس آباد به عنوان نماینده ی مردم در مجلس شورای اسلامی را صمیمانه به جنابعالی و مردم شریف منطقه تبریک عرض می نمایم .

شهرستان تنکابن ،رامسر و عباس آباد از دیرباز تاکنون مهد پرورش بزرگمردانی بود که خدمات بی شائبه و بی‌بدیلی به دین مبین اسلام و ایران اسلامی عزیز در مبارزه با استکبار و استعمار و رشد و تعالی فرهنگ و عرفان اسلامی داشته و در طول هشت سال دفاع مقدس نیز با تقدیم هزاران شهید و جانباز و آزاده سرافراز دین خود را به این آب و خاک به بهترین نحو ممکن ادا نموده است.

لذا داشتن مدیری مدبر، خدوم و دلسوز در رأس قانون گذاری این کشور حق مسلم مردم ولایت مدار و بافرهنگ این منطقه است و تعهد ،کارآمدی و تخصص جنابعالی که از سوی مردم شریف منطقه با آرا خود تایید گردید؛ مردم شریف منطقه را به افق های وسیع تری به نظاره واداشته و با تکیه بر سوابق و تجارب حضرتعالی که در طول سال های پرافتخار خدمت به ملت شریف ایران کسب نموده اید، شاهد پیشرفت ها و تحولات شگرفی در تمامی عرصه های توسعه منطقه خواهیم بود.

اینجانب ضمن تبریک مجدد این انتخاب و پیروزی شایسته به شما برادر بزرگوار و ارزشی سلامتی و توفیق روزافزونتان را در راستای تثبیت و تحقق اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران از خداوند حی و سبحان مسئلت می‏ نمایم.

و من اله التوفیق

محمد زرودی