۱۳۹۹/۰۲/۰۷
اطلاعیه : مسابقه طراحی پوستر «شهر من ، قلب من»

واحد زیباسازی شهرداری تنکابن برگزار می‌کند :

دومین دوره مسابقه طراحی پوستر «شهر من ، قلب من »

موضوع : تقدیر از مدافعان سلامت  شهر من

مهلت ارسال آثار : ۲۰ خرداد ۹۹

هیئت داوران: اونیش امین الهی ، حجت مجرد ، پرگل مشایخی

دبیر هنری : شکوه حسین پور

مسابقه طراحي پوستر «شهر من ، قلب من 2»

نظر به استقبال و همراهي خوب در مسابقه شهر من قلب من سال گذشته مشتاق به برگزاري دور دوم اين مسابقه با موضوعي جديد در ارديبهشت ماه سال پيش رو به مناسبت هفته جهاني گرافيك شديم.

با توجه به سپري شدن روزهاي سخت مبارزه با ويروس كرونا با هدف حفظ روحيه اجتماعي ، ايجاد اميد و انگيزه و به منظور قدرداني از زحمات مستمر و خالصانه كادر درمان ، موضوع امسال اين رويداد را «تقدير از مدافعان سلامت ِ شهر من » در نظر گرفتيم.

در اين فراخوان قصد داريم طراحان گرافيك ايران و شهرمان را به شركت در تقدير به زبان تصوير فراخوانيم. «اينجا شايد هنر ، تسكينی برای بشر باشد.»

دبيرخانه مسابقه با بررسي نقاط مثبت و منفي مسابقه سال گذشته و تبيين راهكار هاي جديد براي ارتقای آن از قبيل بالا بردن كيفيت داوري ، بالا بردن ارزش جوايز ، تبليغات گسترده تر و.... سعي در بهبود روند مسابقه دارد.

اميد داريم در اين دوره نيز همانند دوره گذشته با حمايت هاي شهردار محترم و اعضاي محترم شوراي اسلامي شهرمان، شاهد پيامد هاي مثبت اين مسابقه باشيم.

تقویم مسابقه :

مهلت ارسال آثار : 20 خرداد 99