۱۳۹۹/۰۵/۰۷
پیام تسلیت شهردار تنكابن در پی درگذشت ریاست محترم شورای اسلامی شهر تنكابن

پیام تسلیت شهردار تنکابن در پی درگذشت ریاست محترم شورای اسلامی شهر تنکابن

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن مهندس محمد زرودی شهردار تنکابن در پیامی درگذشت ناگهانی ریاست شورای شهر تنکابن را تسلیت گفت. در متن این پیام آمده است.

انالله و انا الیه راجعون

شنیدن خبر بهت آور درگذشت همکار گرانقدرمان زنده یاد حاج اسحق شریعتی ،اینجانب و همکارانم را متاثر ساخت.

این مصیبت عظما برای هر انسانی سخت وجانکاه است و باور آن تا ابد برای مان غیر ممکن، نمی دانم با چه دلی وچه زبانی و با چه قلمی می توان در وصف این همراه خستگی ناپذیر عرصه مدیریت شهری که دوشادوش مجموعه در عرصه خدمت گزاری به مردم شریف تنکابن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرد ،خداحافظی کرد ؛ ولی چه می توان کرد و چه می توان گفت الا رضایت به تقدیر و مشیت الهی...

اینجانب با نهایت تاثر وتالم فراوان پرواز ملکوتی برادر عزیزمان را به خانواده محترم و بیت معزا ،اعضای شورای شهر تنکابن، همکارانم در خانواده بزرگ شهرداری تنکابن تسلیت گفته و برای تمامی همکاران و بستگان و علی الخصوص خانواده ی آن  مرحوم صبر و اجر جزیل از خداوند منان خواهانم.

روحشان قرین رحمت واسعه الهی قرار گیرد./ان شاء الله

و من الله التوفیق