۱۳۹۹/۰۵/۰۹
تقدیر و تشكر خانواده مرحوم شریعتی از شهروندان

تقدیر و تشکر خانواده مرحوم شریعتی از شهروندان

بسمه تعالی

در هنگامه رجعت به منزلگاه ابدی برادر فروتن و خاشع ام ، جناب شادروان مرحوم حاج اسحق شریعتی از اینکه با همراهی و همگامی با آن مسافر عزیز تنها نبودیم ، خدای منان را شاکریم.

شنیدن خاطرات و منش نیکش در مراسم تودیع از این سرای گذار از لسان دوستانش و شهروندان عزیز را ارج می‌نهیم.

به همراه آن عزیز سفرکرده ،حضورتان آرامشی دوچندان و صبری مضاعف در خانواده حاصل گشته است.

بسا تحمل دوری سخت و طاقت فرسا بوده از حضور سراسر محبت و آرامش بخش شما عزیزان ، امام جمعه محترم ، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و معاونین آن مجموعه ، شهردار محبوب و همکارانش ، منتخبین مردم در شورای شهر تنکابن و شهرهای اقماری آن ، بخشداران و عزیزان شورای بخش ، نماینده فهیم مردم در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان دوره های قبل ، روئسای دستگاه های اداری و اجرایی شهرستان ، شهروندان محترم و گرانقدر ،اشکوری های مقیم ، بازاریان محترم ، جامعه ورزشکاران و ورزش دوستان شهرستان ، مشاوران و مدیریت جهاد استان ، سازمان و خانه صمت استان ، انجمن صنایع غذا و دارو استان ، فرماندار و کارکنان فرمانداری شهرستان رامسر فرماندهی نیروهای انتظامی و نظامی شهرستان و همچنین استاندار گرانقدر و معزز استان و معاونین و مدیران کل و کارکنان ساعی استانداری ... از ابراز محبت همه دوستان و هم ولایتی های عزیز که در شبکه های مجازی با ارسال پیامک همدردی و نصب تراکت و بنر در شهرستان با خانواده ابراز همدردی نمودند سپاس و قدرانی می نمایم و از خدای منان غفران الهی برای آن عزیز سفر کرده و سعادت و طول عمر با عزت و تندرستی برای همه عزیزان آرزومندم.

دست تک تک شما عزیزان را به عنوان قدردانی از یک خدمتگزار صادق و امین بوسه میزنم و در فراق آن عزیز سفر کرده خواستار رحمت الهی و رضایت شما عزیزان از خداوند باری تعالی می باشم.

از طرف خانواده آن مرحوم

حاج ولی شریعتی