۱۳۹۹/۰۶/۱۵
پیام تبریك سرپرست شهرداری تنكابن به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک سرپرست شهرداری تنکابن به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

مهندس مسعود ردایی سرپرست شهرداری تنکابن در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به دانش‌آموزان و جامعه فرهنگیان تبریک گفت. در متن پیام آمده است:

بسمه تعالی

سرآغاز فصل آموزش و دانش افروزی را تبریک می گویم و اميدوارم صحیفه نورانی دانش با تلاش و جهد شما دانش آموزان ، دانشجویان ،معلمین و اساتید دلسوز در جهت اقتدار و افتخار آمیزی ایران اسلامی و اعتلای روز افزون شهر عزیزمان تنکابن باشد.

رجاء واثق دارم دانش‌آموزان عزیز سال تحصیلی جدید را به دور از هرگونه نگرانی و با برنامه‌ریزی صحیح و رعایت جدی تمامی پروتکل‌ها و موارد بهداشتی آغاز می نمایند و ان شالله با تلاش همه دست اندرکاران نظام و رعایت موارد بهداشتی و پروتکل های ابلاغی بتوانیم هر چه زودتر براین بیماری منحوس کرونا  فائق آییم.

مدیریت شهری تنکابن نیز تلاش دارد همسو با آموزش و پرورش، تمامی رسالت‌های ذاتی خود در مسیر توسعه و آبادانی شهر را انجام و با به کار بستن تمهیدات و ارائه خدمات بهداشتی محیط سطح شهر را برای استفاده دانش آموزان ایمن نماید.