۱۳۹۹/۰۶/۱۶
پیام تبریك مهندس ردایی در پی انتصاب سرهنگ مهدوی به فرماندهی جدید سپاه ناحیه تنكابن

پیام تبریک مهندس ردایی در پی انتصاب سرهنگ مهدوی به فرماندهی جدید سپاه ناحیه تنکابن

‍مهندس ردایی سرپرست شهرداری تنکابن در پیامی انتصاب فرماندهی جدید سپاه ناحیه تنکابن را به وی تبریک گفت.  متن پیام به شرح ذیل می باشد.

برادر گرانقدر

جناب سرهنگ مهدوی

بدینوسیله انتصاب به جا و شایسته جنابعالی به سمت فرماندهی سپاه پاسداران تنکابن را از صمیم قلب تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال برای حضرتعالی توفیقات روزافزون در راه پاسداری از آرمان ها و اهداف نهاد ارزشمند سپاه آرزومندیم.

همچنین از خدمات ارزنده برادر گرامی جناب سرهنگ سید ابراهیم شریفی فرماندهی سابق سپاه شهرستان تقدیر و تشکر نموده و انتصاب ایشان را به سمت فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان ساری تبریک عرض می نماییم.  سلامتی و توفیق روز افزونتان را از خداوند علیم و قدیر خواستارم.

مسعود ردایی

سرپرست شهرداری تنکابن