۱۳۹۹/۰۷/۳۰
نشست مهندس ردایی سرپرست شهرداری و مسئول دوایر فنی و مالی با نماینده شركت تصفیه پیشرفته پارس در خصوص روند پیشرفت كاری ساخت تصفیه خانه شیرابه سایت زباله تنكابن

نشست مهندس ردایی سرپرست شهرداری و مسئول دوایر فنی و مالی با نماینده شرکت تصفیه پیشرفته پارس در خصوص روند پیشرفت کاری ساخت تصفیه خانه شیرابه سایت زباله تنکابن

شرکت تصفیه پیشرفته پارس مجری طراحی و ساخت تصفیه خانه شیرابه سایت زباله تنکابن می باشد.

مهندس ردایی سرپرست شهرداری در این دیدار با اشاره بر روند ساخت تصفیه خانه شیرابه در سایت تنکابن خواستار تسریع در فرآیند ساخت شد.

سرپرست شهرداری ارزش قرارداد این کارخانه تصفیه شیرابه را ۶۵ میلیارد ریال برشمرد و افزود ؛ از شروع عقد قرارداد طراحی و ساخت بخش اعظم قرارداد بجهت حساسیت های مجموعه در رفع مشکلات زیست محیطی به مبلغ ۵۵ میلیارد ریال پرداخت گردیده که از شرکت فوق انتظار داریم هر چه سریعتر این پروژه را به اتمام برسد چرا که اعتبارات آن از سفر مقام معظم رهبری تامین شده است .

مهندس ردایی ظرفیت اسمی این تصفیه خانه را ۲۷۰ مترمکعب عنوان کرد و افزود ؛ در شرایط فعلی در حال حفر تونل های زهکشی و استخراج شیرابه از زیر سایت زباله هستیم و بعد از اتمام استخراج شیرابه و انتقال آن به استخر جمع آوری وارد چرخه تصفیه خانه می شود و امید داریم با حمایت و تلاش پیمانکار و مجموعه هر چه سریعتر این تصفیه خانه که از تکنولوژی روز و توسط یکی از شرکت های بنام این حوزه در حال انجام است وارد چرخه بهره برداری بشود.