۱۳۹۹/۰۸/۰۵
بازدید مهندس ردایی از وضعیت فضای سبز منطقه طیب‌محله

بازدید مهندس ردایی از وضعیت فضای سبز منطقه طیبمحله

در بازدید مهندس ردایی از وضعیت فضای سبز منطقه طیب‌محله بر افزایش سرانه فضای سبز و ایجاد پارک های محله ای تاکید ویژه ای داشت و افزود تنکابن با وجود غنای طبیعی آن دارای سرانه فضای سبز پایینی بوده و یکی از اهداف ما در این مقطع از مدیریت شهری افزایش سرانه سبز و بهبود فضای سبز شهری می باشد.

با دستور مهندس ردایی سرپرست شهرداری در خصوص احیای فضای سبز و قرارگیری سِت های ورزشی با هدف ارائه خدمات یکسان به شهروندان محلات تنکابنی این بار در تلاشی همگانی طرح احیای فضای سبز منطقه طیب محله در دستور کار واحد های فضای سبز و عمران شهرداری قرار گرفت.

وجود فضاهای ورزشی در اقصی نقاط سطح شهر حق شهروندی محسوب می شود و یکی از فعالیت هایی که در این زمینه در حال انجام است نصب لوازم ورزشی در پارک ها و فضای های سبز موجود در سطح شهر جهت ترغیب شهروندان برای استفاده از این وسایل می باشد تا شهروندان با کمترین هزینه و امکانات، سلامت جسمی و روانی خود را حفظ کنند.