۱۳۹۹/۰۸/۰۸
بازید مهندس ردایی از روند عملیات عمرانی پروژه احداث كانال خیابان شهید استواری

بازید مهندس ردایی از روند عملیات عمرانی پروژه احداث کانال خیابان شهید استواری

سرپرست شهرداری: عمران و توسعه شهری باید در جهت رفع مشکلات شهروندان باشد ‌.

روند رو به جلو پروژه های عمرانی در شرایط اقتصادی حاکم در کنار تقویت و رفع مشکلات شهروندان در حوزه های خدمت رسانی روزهای خوب را برای شهر قدیمی تنکابن نوید خواهد داد.

مهندس ردایی در گفتگویی کوتاه در جریان بازدید پروژه احداث کانال خیابان شهید استواری الویت‌بندی در تعریف و اجرای پروژه های عمرانی را  رفع مشکلات شهروندان برشمرد .

وی در تاکید تسریع در فرآیند ساخت کانال هدایت آب های سطحی ، این پروژه را نیاز اساسی اهالی خیابان شهید استواری و کوچه های منشعب آن دانست و تصریح کرد ؛ سال ها سکنه ی این قسمت از شهر در هر بارش شاهد گرفتاری های بسیاری در خصوص پس زدگی آب های کانال و جمع شدن آب باران و پیامد های بعد آن بودند که با بازدید های انجام شده مقرر گردید تا خدمات شهرداری به این قسمت از شهر ارائه شود و طی مدت اخیر با بهسازی و  تغییر الگوی فضای سبز این منطقه و با استقرار سِت های ورزشی در کنار رفع چالش اساسی این محور امیدواریم توانسته باشیم رضایت شهروندان را جلب کرده باشیم.

پروژه هدایت آب های سطحی خیابان شهید استواری به طول تقریبی صد متر با هدف ساماندهی وجمع آوری آبهای سطحی خیابان شهید استواری و کوچه های منشعب آن یکی از چالش های سال های اخیر اهالی این منطقه بوده که در حال انجام است.