۱۳۹۹/۰۸/۰۸
تلاش و همت مضاعف مجموعه شهرداری در ایجاد دیواره های حفاظتی در ضلع شرقی رودخانه چشمه كیله در خیابان شهید كاظمی (سنگ دانه )
بازدید مهندس ردایی از عملیات ساخت دیواره حفاظتی ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله

تلاش و همت مضاعف مجموعه شهرداری در ایجاد دیواره های حفاظتی در ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله در خیابان شهید کاظمی (سنگ دانه (

بازدید مهندس ردایی از عملیات ساخت دیواره حفاظتی ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله

سرپرست شهرداری تنکابن عنوان کرد : سرمایه گذاری منوط به ایجاد زیرساخت مناسب و ایمن است و تجربه‌ی سیل های متعدد در روخانه خروشان چشمه کیله به ما ثابت شده است که ابتدا به ساکن می بایست ایمنی و زیرساخت هایمان را محیا سازیم و سپس اقدام به جذب سرمایه گذار قدم برداریم.

وی در این بازدید عنوان نمود ؛با تلاش مجموعه و پیمانکار مربوطه ساخت دیواره حفاظتی ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله حد فاصل خیابان شهید کاظمی (سنگ دانه) تا پل کمربندی در حال انجام است است و روزهای پایانی خود را بسر می برد که با پایان پذیرفتن آن ،ضلع غربی رودخانه که در مجاورت منطقه رمضانخیل بوده شروع می شود و تمام تلاش را خواهیم کرد تا هر چه زودتر ایمن سازی بخش رمضانخیل به پایان برسد .