۱۳۹۹/۱۱/۱۵
پیام تبریك شهردار تنكابن به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گرامیداشت هفته زن و روز مادر

پیام تبریک شهردار تنکابن به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گرامیداشت هفته زن و روز مادر

«أنّا أعطیناک الکوثر»

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبتَرُ

عمده ترین رمز بقای اسلام، از طریق حضرت فاطمه(سلام الله علیها) است. (مقام معظم رهبری(مد ظله العالی))

صلوات و سلام خداوند تعالی، بر این حجره محقری که جلوه گاه نور عظمت الهی و پرورشگاه زبدگان اولاد آدم است ، شأن ومنزلت بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا عليهاالسلام را در حدیث زیبای پیامبر(ص) می توان درک کرد که فاطمه را برترین زن در دو عالم معرفی کرده و خشم و خشنودی او را خشم و خشنودی خداوند دانسته است.

پیشاپیش سالروز میلاد خجسته بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و مقام والای زن را به مادران و بانوان بزرگوار شهرمان تبریک عرض می نمایم و از خداوند متعال خواهانم، مادران سرزمین من با الگو پذیری از سیره ی حضرت فاطمه ی زهرا (س) گفتار و رفتار آن بزرگوار را عيناً برنامه و راه و رسم زندگی خود و تربیت فرزندان قرار دهند تا نسل های آتی مادران وپدران و فرزندان این مرزبوم دنباله رو نهضت حضرت فاطمه الزهرا (س) باز پرچم دار آزادی خواهی و دفاع از مظلومین و ترویج دهنده اسلام ناب محمدی در سراسر گیتی باشند.

مسعود ردایی

شهردار تنکابن