۱۳۹۹/۱۲/۲۰
پیام تبریك روز درختكاری

پیام مسعود ردایی شهردار تنکابن بمناسبت فرارسیدن روز درختکاری

‍ بسمه تعالی

رهبر معظم انقلاب در این باره می‌فرمایند: ما از مردم خواهش میکنیم که درخت را پاس بدارند و فضای سبز را اهمّیّت بدهند. «هر ایرانی یک درخت» که گفته میشود و در زبانها هست، شعار خوبی است؛ سعی کنند در این ایّام - که ایّام درختکاری و فصل درختکاری است - هرچه میتوانند [کاشت درخت را] افزایش بدهند. (۱۳۹۲/۱۲/۱۴)

فرارسیدن روز درختکاری و هفته منابع طبیعی فرصت مغتنمی است تا این سنت حسنه را که از نیاکان ما به یادگار مانده است، به فرزندان خود آموزش دهیم و به رسم میراث داری و امانت داری، در کاشتن نهال و گسترش زندگی کوشا باشیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز درختکاری و تبریک این روز به دوستداران طبیعت، از عموم شهروندان دعوت می‌شود در یک اقدام ارزشمند ملی با کاشت نهالی، هدیه ای ماندگار برای فرزندان و آینده شهر به یادگار گذارند و در راستای حفظ و گسترش فضای سبز شهری نهایت تلاش و همت خود را به کار گیرند.

مسعود ردایی

شهردار تنکابن