۱۳۹۹/۱۲/۲۰
نشست شهردار تنكابن با نمایندگان مجتمع آدینه تنكابن

نشست مشترک شهردار تنکابن با نمایندگان خریداران مجتمع آدینه

این نشست مشترک با حضور ریاست شورای شهر و جمعی از نمایندگان خریداران واحد های آدینه و کارشناسان بخش املاک و مستغلات شهرداری برگزار گردید

طرفین در این نشست بر حل و فصل سریع مشکلات و پیگیری مجدانه جهت برون رفت از وضعیت چندساله مجتمع آدینه اتفاق نظر داشتند و مقرر گردید موضوعات توسط نمایندگان مجموعه شهرداری و خریداران پیگیری گردد

شهردار تنکابن : همدلی ‌و اتحاد در پیگیری امورات آدینه منجر به رفع مشکلات این واحد تجاری خواهد شد.

مسعود ردایی شهردار تنکابن در جمع نمایندگان خریداران آدینه خواستار پیگیری ویژه جهت پایان چالش آدینه شد و افزود ؛متاسفانه سال هاست خریداران مجتمع آدینه پیگیر امور هستند و از طرفی دیگر نیز مجموعه شهرداری نیز مصمم جهت حل مشکلات آدینه بوده و درسنوات گذشته اقداماتی انجام شد ولی تغییر مدیریت ها یکی از عواملی بوده که منجر به طولانی شدن مشکلات آدینه می شود و می بایست موضوع بصورت ویژه پیگیری شود.

وی در بخش دیگری افزود ؛ مجموعه شهرداری نیز همراه و همدل با خریداران بوده و اینکه این تفکر بوجود آید که در تقابل هستیم اشتباه بوده چرا که ما نیز نمایندگان مردم هستیم که می بایست از اموال و حق و حقوق شهروندان صیانت نماییم و سخت گیری هایی اگر لحاظ شد بجهت حراست از بیت المال بوده و قطع بقین نگاه ما حل سریع مشکل آدینه بوده چرا که در نهایت منجر به توسعه شهری خواهد شد و کسب و کار و رونق اقتصادی این واحد تجاری باز منافع آن برای شهرداری و شهر خواهد بود پس در می یابیم که شهرداری نیز خود مصمم تر جهت حل مشکل آدینه بوده است.

وی همچنین افزود ؛ بحث مطالبات شهرداری نیز کماکان وجود دارد و می بایست وصول گردد تا اخذ پایانکار این واحد صورت پذیرد و هرگونه قصور احتمالی مسئولیت بسیار بزرگی ایجاد میکند که می بایست کلیه سطوح حقوقی آن دیده شود و این آمادگی در مجموعه جهت حل مشکل وجود دارد و تقاضای ما هم این بوده که با همفکری و همدلی موضوعات را بصورت مشترک جلو ببریم تا این موضوع رفع گردد.