۱۴۰۰/۰۱/۰۵

یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال

حول حالنا الى احسن الحال

اینجانب به عنوان خادم مردم شهر تنکابن ، فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به شهروندان فهیم و شریف تنکابنی تبریک عرض نموده و امیدوارم سال جدید ، سالی توام با موفقیت و بهروزی برای همگان باشد و بتوانیم سهم خود را در آبادانی شهر ادا نماییم همچنین لازم میبینم از تلاش کلیه دست اندرکاران ستاد کرونا ،کادر درمان و همه ی عزیزانی که در جهت مبارزه با ویروس منحوس کرونا نقش آفرینی داشند تقدیر و تشکر نمایم و از خداوند متعال سلامتی این عزیزان را مسئلت می نمایم.

در پایان با آرزوی تعجیل در فرج حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف و سلامتی نائب بر حقش رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ( مد ظله العالی) برای همه شما عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی می نمایم و کار و تلاش در سال جدید را درجهت اعتلای شهر تنکابن با نام و یاد خدای یگانه و مدد از ائمه ی اطهار آغاز می کنیم.

مسعود ردایی شهردار تنکابن