۱۴۰۰/۰۲/۱۸
نشست مجمع خیرین سلامت كشور

مجمع خیرین در نشست با شهردار خواهان راه اندازی کلینیک فوق تخصصی دندانپزشکی در تنکابن شدند .

جمعی از خیرین ، پزشکان و رزمندگان دفاع مقدس با حضور در دفتر شهردار تنکابن و نشست با شهردار در خصوص اخذ زمین بمنظور راه اندازی کلینک فوق تخصصی دندانپزشکی به بحث و تبادل نظر پرداختند .

شهردار تنکابن در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از اهتمام این عزیزان در جهت انجام این کار خیر بزرگ عنوان کرد ؛مجموعه شهرداری و شورای اسلامی برخاسته از رای مردم بوده و شهرداری نیز یک نهاد غیر دولتی و متعلق به مردم بوده و هر آنچه که برای مردم مفید باشد دریغ نخواهد کرد و چه بسا مهم تر سلامت مردم که این مهم در الویت قرار دارد .

وی همچنین اشاره کرد ؛ در حوزه سلامت شهراری و شورای شهر اقدامات مهم و زیر بنایی زیادی انجام داده که می توان به اهدای زمین به ساخت کلینک در محور فردوسی ، اهدازمین و ساخت کامل داروخانه هلال احمر و... نام برد .