۱۴۰۰/۰۴/۲۸
آسفالت محور جمهوری

عملیات عمرانی محور جمهوری جهت انجام آسفالت

حضور پابکار و نظارت عالیه از سوی شهردار تنکابن از عملیات شبانه روزی آسفالت

▪️در برهه فعلی بخش هایی از محور اصلی که دارای خرابی های بسیار بوده در طرح #نهضت_آسفالت مورد اصلاح واقع می شوند و با شیوه ی جدید با دستگاه اسفالت تراش سطح معیوب جاده اصلاح و سپس نسبت به آسفالت آن محور اقدام می شود.

این روز ها شاهد توسعه خدماتی و عمرانی در شهر هستیم که با درایت و تلاش شهردار تنکابن و عوامل و کارکنان شهرداری و البته مهم تر رهنمود ها و حمایت های اعضای شورای شهر بر خدمت رسانی به شهروندان معطوف شده است و این در حالی است که شرایط اقتصادی کشور و علی الخصوص وضعیت مالی شهرداری ها اجازه فعالیت های عمرانی را با توجه به هزینه های جاری در شهرداری را نمی دهد اما شهرداری تنکابن به اتکای مدیریت باثبات و تلاش کلیه دست اندرکاران در تلاش است تا در جای جای شهر فعالیت های عمرانی را در جهت هم رفاه حال شهروندان و هم توسعه ی شهر پیش ببرد و این مهم زمانی تداوم خواهد داشت که شهروندان تنکابنی همراه و همگام با مدیریت شهری باشند.