۱۴۰۰/۰۸/۲۳
بازدید شهردار از سازمان آتش نشانی خدمات ایمنی شهرداری
شهردار تنکابن // توجه به استقلال سازمانی آتش نشانی یک الویت کاری برای این مجموعه خدمات رسان در دوره مدیریت من خواهد بود.

حضور شهردار جدید تنکابن بهمراه عضو شورای شهر در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تنکابن

🔹#محمد_ابراهیم_لاریجانی شهردار تنکابن بهمراه #مهندس_خسته_بند عضو شورای شهر در نخستین روز کاری با حضور در سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تنکابن به بازدید از ایستگاه های شماره یک و دو سازمان آتش نشانی و به گفتگو با سرپرست سازمان و عوامل آتش نشانی پرداخت .

🔹شهردار تنکابن در این بازدید ضمن آشنایی با کارکنان این سازمان و بررسی مشکلات و معضلات این سازمان از اهداف کاری خویش در جهت ارتقا سازمان آتش نشانی سخن بمیان آورد و تصریح کرد // استقلال سازمانی آتش نشانی با توجه به تصویب اساسنامه ی این سازمان یک الویت اساسی برای این مجموعه بوده که می بایست در جهت رفع این مهم تلاش نماییم چرا که چابک سازی مجموعه شهرداری یک الویت سازمانی برای مدیریت من محسوب می شود چرا که شرط تامین مالی سازمان های شهرداری به درآمدزایی هر سازمان منوط می شود و این یعنی عدم وابستگی مالی به شهرداری و در این مسیر نیز باید حرکت نماییم و می بایست با ارائه طرح نسبت به ایجاد درآمد پایدار برای سازمان آتش نشانی اقدام نماییم تا ضمن برخورداری از منابع مالی نسبت به تجهیز و بروزرسانی این سازمان اقدامات لازم را تسریع نماییم.

❇️وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تعریف #استراتژیک جایگاه سازمان آتش نشانی در جهت مقابله با بحران از لزوم پیگیری و خرید نردبان هیدرولیکی سخن بمیان آورد و افزود ؛ حادثه برج چالوس یک هشدار برای ما مدیران جهت توجه به ضرورت تجهیز سازمان آتش نشانی بوده و همگان دیدیم در عین ناباوری برج چالوس بجهت ضعف تجهیزات آتش نشانی در آتش بطور کامل سوخت و این یک هشدار برای همه ما بود و با توجه به بلندمرتبه سازی های صورت گرفته در شهر تنکابن و روستاهای توریستی شهرستان توجه به خرید یک نردبان هیدرولیکی با متراژ بالا یک ضرورت انکارناپذیر بوده و البته از طرفی دیگر نیز بجهت قیمت بالای آن می طلبد تا با پیگیری با مسئولین شهرستانی نسبت به خرید این نردبان اقدامات لازم را انجام دهیم.

❇️ محمدابراهیم لاریجانی شهردار تنکابن در بخش سوم و پایانی سخنان خود به مقوله #آموزش بعنوان یک ابزار پرکابرد جهت آگاه بخشی به شهروندان در مقوله آتش نشانی تاکید ویژه ایی داشت و تصریح کرد ؛ امروز توجه به مقوله آموزش آن هم در سنین پایین بر هیچ کسی پوشیده نیست و #فرهنگ_سازی در حوزه ایمنی را می بایست از مدارس و مهدکودک های سطح شهر شروع نماییم و انتظارم از مجموعه آتش نشانی این است که در کنار موضوعات تخصصی آتش نشانی توجه به آموزش را جدی بگیرند و برای آن در طول سال برنامه ریزی ویژه ای داشته باشند.