۱۴۰۰/۰۸/۲۵
سخنان محمدابراهیم لاریجانی در مراسم معارفه
محمد ابراهیم لاریجانی شهردار تنکابن در آئین معارفه خود با تاکید بر حفظ کرامت انسانی شهروندان از منشور حقوق شهروندی رونمایی کرد و خط قرمز مدیریت خود را شهروندان عنوان نمود.

وی در جمع مسئولین شهرستانی و کشوری ضمن تقدیر و تشکر از مدیران پیشین از رسانه ها خواستار مطالبه گری صحیح و منطقی شد و تصریح کرد ؛ نقد درست منجر به رشد و توسعه می شود و عدم مطالبه گری درست نیز منجر به سطح توقع نادرست مردم از مجموعه می شود و این نگاه نباید در جامعه نهادینه شود و شهرداری وظیفه اداره یک شهر را داراست و شهرداری را بسمت شهرسازی در نگاه شهروندان سوق ندهند.

شهردار تنکابن // تقسیم عادلانه خدمات در اقصی نقاط سطح شهری یک شعار نیست هدف دوره مدیریتی من و همکارانم است.

محمدابراهیم لاریجانی در ادامه مباحث مطروحه خود در جمع مسئولین و شهروندان به عدالت محوری در توزیع عادلانه خدمات شهری سخن بمیان آورد و افزود ؛ تقسیم بندی شهر بلحاظ دریافت خدمات صحیح و منطقی نیست رشد متوازن شهر در اقصی نقاط آن مدنظر باید باشد شهر به کریم آباد خلاصه نمی شود و منطقه رمضانخیل نیز حوزه شهری است و بسیار مستعدتر از کریم آباد برای سرمایه گذاری بوده و اینکه می گوییم توزیع عادلانه خدمات صرف شعار نیست بلکه هدف دوره مدیریتی بنده و همکارانم بوده و ناظر این هدف نیز عزیزان شورا بعنوان نمایندگان مردم خواهند بود و ازین نقشه راه عدول نخواهیم کرد.

موضوعات مطروحه محمدابراهیم لاریجانی در مراسم معارفه خود ؛

کرسی های زیادی در کشور متعلق به تنکابنی ها بوده خصوصا ظرفیت بی بدیل جناب دکتر حسینی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی که باید قدر بدانیم و نهایت استفاده را در جهت توسعه شهر بکار ببریم.

در مورد رودخانه چشمه کیله و برداشت مصالح از آن تفسیر غلط اشاعه نشود .
تفسیر ما از برداشت از چشمه کیله این است که برداشت از رودخانه چشمه کیله حق مجموعه شهرداری بوده چرا که وظیفه رسیدگی به رودخانه برعهده شهرداری بوده است و قصد ما نیز از برداشت تولید ثروت نیست بلکه برای هزینه کرد برای ایمنی خود رودخانه بوده است.

راه نجات تنکابن همدلی بین کلیه ادارات است و در افق بعدی ایجاد فضای توریستی و گردشگری است .

از امام جمعه محترم شهرستان بجهت پیگیری و حساسیت در موضوعات فرهنگی سپاسگزارم و خود را ملزم به پشتیبانی از موضوعات فرهنگی می دانم و دغدغه ما نیز هم می باشد.

پروژه های نیمه تمام الویت اصلی ما بوده و می بایست یکبار برای همیشه تعیین و تکلیف شود مردم نباید تاوان گذشته را بدهند .

برخی پروژه های گذشته منجر به آسیب های روحی و روانی در شهروندان شده و می بایست با خِرد جمعی اعتماد شهردندان را به مجموعه برگردانیم.

قضاوتی در مورد سنگ فرش پل چشمه کیله نمیکنم اما به درست و یا غلط نیازمند بازنگری است .

منشور حقوق شهروندی خط قرمز من در مدیریت شهری تنکابن است و همه کارکنان موظف به رعایت آن هستند.

مهم ترین وظیفه شهرداری ؛اداره شهر و توجه به رفاه و آسایش مردم در کنار موضوعات زیست محیطی ،خدماتی و عمرانی است و انتظار کار شهرسازی از شهرداری نباید به مهمترین مطالبه از سوی رسانه ها برای مردم تبیین شود.

نگاه ما به گذشته مدیریت شهری، نگاه تعاملی است و اعتقاد دارم همه ی تلاش های گذشته برای اداره شهر از روی دلسوزی و نگاه توسعه ای برای شهر بوده است .

ذات شهرداری و تغییر مدیریت در بدنه اصلی آن دو امر مستقیم بوده همانطور که بدهی و پروژه های نیمه تمام رابطه مستقیمی با تغییر مدیریت ها دارد و امری طبیعی در شهرداری بوده است .