۱۴۰۰/۰۸/۲۵
معرفی سامانه اپلیكیشن خدمات شهری شهر من تنكابن
شهروندان برای اعلام شکایات و درخواست‌های خود ارتباط مستقیمی با سامانه اپلیکیشن خدماتی شهر من تنکابن دارند و این ارتباط تنگاتنگ،لزوم خدمات رسانی بهتربه مردم رادو چندان می‌کند.

ثبت درخواست های مردمی

شهرداری باهدف دریافت دیدگاه‌ها شهروندان درخصوص مدیریت شهری وایجاد ارتباط بامدیران ارشدسامانه ثبت درخواست مردمی را راه اندازی نمود.

این واحد با بهره گیری ازآخرین سیستم‌های فن آوری اطلاعات باشعار سرعت،دقت و صحت نسبت به ثبت شبانه روزی درخواست‌ها و شکایات مردمی اقدام می‌کند. هر پیام که ازطریق این سامانه به مناطق و نواحی ابلاغ می شود در کوتاه ترین زمان رسیدگی می شود که این امر در نهایت رضایت شهروندان و اعتماد بیشتر آنها به مجموعه مدیریت شهری را به دنبال دارد.
سامانه شهر من تنکابن درخواست‌ها و شکایات شهروندان را بدون مراجعه حضوری به شهرداری فقط با یک تماس پیگیری می کنند.

شهروندان برای اعلام شکایات و درخواست‌های خود ارتباط مستقیمی با سامانه ۱۳۷ دارند و این ارتباط تنگاتنگ،لزوم خدمات رسانی بهتربه مردم رادو چندان می‌کند.

لینک دسترسی به سامانه خدمات شهری شهر من تنکابن

لینک دسترسی به سامانه : https://tonekabon.shahr.app