۱۴۰۰/۰۹/۰۱
نشست شهردار تنكابن با رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان

نشست شهردار تنکابن با رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان

❇️مهندس بهادری رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان با هیئتی همراه با شهردار تنکابن دیدار و گفتگو کرد .

❇️ مدیر اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان ضمن عرض تبریک به جناب لاریجانی بابت انتخاب مسئولیت جدید از رویکرد و نگاه گردشگری شهردار تنکابن استقبال کرد و افزود ؛ شهردار جدید تنکابن با رزومه بسیار خوشنام در حوزه گردشگری نوید بخش اتفاقات خوبی در شهر تنکابن شاهد خواهیم بود و در این مسیر خود را ملزم به همکاری با مجموعه شهرداری می دانیم و از هر طرح گردشگری استقبال خواهیم کرد.

📍محمد ابراهیم لاریجانی شهردار تنکابن در این نشست صمیمانه ضمن تقدیر و تشکر از حضور رئیس و عوامل اداره میراث فرهنگی ، گردشگری شهرستان اداره گردشگری را یک همراه برای مجموعه شهرداری خواند و افزود ؛ تنها راه نجات شهر تنکابن رونق گردشگری بوده و در این مسیر همکاری و تعامل با اداره میراث فرهنگی منجر به اتفاقات میمون در شهر تنکابن خواهد شد.

رئوس مطالب مطرح شده در این نشست

۱_پیگیری ایجاد و استقرار دفتر اطلاع رسانی گردشگری در ورودی شهر
۲_ایجاد پایگاه اطلاع رسانی خانه مسافر
۳_تقویم رویدادهای ۱۴۰۲